JellyPages.com

Followers

LOVE

Daisypath Anniversary tickers

okay , saya cuba buat satu lagi post :'D hehehe c: 


tadaaaaaaaaaa !

mesti nampak teddy bear kan ? hehe , teddy bear ni dah berada di tangan along sayang :* confirm confirm la dekat DUNGUN , TERENGGANU :') jauh nya teddy saya pergi ;') hihihiwww c: sayee telah merancang sesuatu yang berada di luar jangkauan :'D one day along text numb maxis , 'ngah ! on numb celcom . now !' then ON la celcom . along tanya boleh cuti ke tidak ~ she wanna meet ! :') awwww , act kitorang xpernah meet sekali pun after berpisah tahun 2009 :') even duduk satu negeri , sumpah payah nak jumpa . then me setel up the cuti bagai and we ON ! :D sampai hari yang ditunggu-tunggu . . . jeng jeng jeng ~ along bertolak dari dungun around 10 pagi camtu . sampai mintak dekat lecturer die nak balik awal :') so sweet along ~ then me pun bersiap-siap la nak bertolak . then , niat memang dah awal-awal nak tido sana doe . hewhew . dah siap semua , vroom vroom ! driving . . . jemmmmmmmmmm dekat machap . damnnnnn ! --, me sampai kluang dulu dari along :'D along so lembap ~ haha . lucky sangat-sangat laa me bawak novel sama , boleh baca . hihiww c: then saat along turun bas ! :'D ouchhh . after 3 years x nampak die depan mata , at last :') then along jalan masuk my car we ols salam , peluk cium bagai . 3 tahun x jumpa of course la rindu gila babenggg ! c: then lepas tu kitorang g makan kfc . nyumm nyumm ! lapar gila kowt :D after makan kitorang g bandar cari hotel nak check in . opkos lah , takan nak tido tepi jalan kot --, overnight ? phewww , x sanggup derrr ~ after dah check in kitorang rest kejap . mandi , solat ape sume . ehhh , lupa na btawu you ols tujuan sebenar . kitorang ni nak buad surprise birthday party untuk bf c along ni haa :D pastu siap-siap sume kitorang g la tempat kerja bf along . and you know what ? bf along ni ingat dia ada dekat dungun . pheww kena tipu . hahaha . malas lah cerita banyak , nanti korang bosan . haha c: then , kitorang 'bertiga' g makan , then lepak dekat dataran . phewww cam babeng jee . ramai gila bebudak baru nak up --, then dorang hantar me balik & g dating berdua --, cisss ! nak privacy leteww -.- me pun lepak bilik ahh , ape lagi -.- pasrah kena tinggal . haha . then dalam pukul 3 pagi c 'bf' hantar along balik . aku ingat aku sorang je yang lapar , rupanya along pun sama dengan . hahaha c: then kitorang tido . tengah hari bangun , then kabut ahh nak check out sume -.- then dah check out sume g carikan along tiket bas tok balik terengganu , . . . tiket habis ~ pasrah :l ahh lantakk ~ bf along uruskan :D then kitorang g makan :) after that jejalan mall sume , n opkos tengok wayang ! hihi c: 1st time ouh tengok wayang dengan along ;') we oll the BATMAN : THE DARK NIGHT RISES . tu kot tajuknya . haha lupa --, then keluar wayang dah sangat-sangat petang --, then hantar along dekat bf die . malam tu along nak balik dungun dah ;') berat sangat nak lepaskan dia pergi :') tapi terpaksa melepaskan ;') . . driving . . . *sampai rumah* *kena marah* *masuk bilik , tutup pintu* *tidur* TERIMA KASIH DAUN KELADI SUDI BACA , NANTI SINGGAH LAGI YE ? ;)

No comments:

Post a Comment