JellyPages.com

Followers

LOVE

Daisypath Anniversary tickers

wuwuwu, lamanya x update blog ni. rindurindurindu! :/ lama gilee x update blog kesayangan ni. sangat2 lame kan? nak masukkan gambar dah tak bolehh. huhh sedih :/ my lappy sayang sakit, hmm :( mischuu sayang :* cepat lah sihat, mummy miss you! :( takde you, mummy xboleh buat kerja sayang :(

okayyy kejap, nak cerita apa ehh? okayyy something. okay, let's talk about PRU-13 ;) sikit lah. janji! c:

okayyy. fer sure ramai nampak apa yang jadi dekat laman sosial. politik bersepah! fuhhh seriously i don't like it. dengan budak sekolah yang x cukup umur pun pakat kritik politik jugak, huhhh --, deqq, x cukup umur duduk dediam ehh sayang ;) me 22 :) tapi jujur mengaku. x mengundi punn :) ntah lah, daftar pun tidak haa. kalau mengundi hari tu memang x balik college laa cite die! haha. itu pun kelam kabut nak balik haa. tapi alhamdulillah sampai dengan selamat ;) PRU dah selesai pun, kita dah dapat kerajaan baru. tapi kenapa masih ramai yang x puas hati ni? be matured please, ingat senang ke nak terajui kerajaan? nak try? nak try ke jadi PM? puihhhh! ingat dapat? haha. terima jelah dengan redha :) mungkin ada sebab orang lain x dapat kerajaan ni kan? cuba bayangkan kalau DAP dapat Malaysia ni apa jadi? xpayah nak bayang sangat la. ce tengok je apa yang jadi kat p.pinang tu haa. dap dah pegang full! buat yang x tahu tu pinang azan kat sana x boleh kuat2. #ALLAHU! satu malaysia if bawak motor x perlu lalu tol. tapi tidak di pinang, kat sana penunggang kena bayar tol ;) renung-renungkan laa yee ;) bab roti gardenia naik harga yang setakat naik 30 sen tu kecoh ya amat! benda lain naik harga xpe? perfume sume naik harga xpe? ohh lupa, untuk keselesaan diri kan? ohh patut laa :'> apa lagi? pemansuhan PTPTN? uishh. lu dah joli sedap2 duit pastu nak mansuh gitu je? xdapat la bro. cuba fikir, kalau mende tu mansuh x ke kerajaan terus bankrup? nak cite panjang x ngundi, nanti kata aku memandai cakap. k aku diam -.-

P/S: ini adalah serba sedikit karangan politik sayeee. HAHAHA!

No comments:

Post a Comment