JellyPages.com

Followers

LOVE

Daisypath Anniversary tickers

Angry | Kemarahan --


hye :) lama sangat dah x update bog ni. Last update pasal ramadhan tapi tekan publish time syawal. pppppfffffttttt! --,

Angry - Kemarahan


jangan tipu la kan, seriously benda ni memang ada dalam diri kita. tak banyak pun, sikit mesti ada. ya, bukan semua orang pemarah orangnya --

okayyy, misalnya kalau astro buat hal. terutamanya time hujan. of course. ramai yang sangat marah. sampai ada kalanya sampai individu tu update dekat -- 


facebook -- mungkin die rasa dekat sini die luahkan perasaan die. mungkin die rasa kat situ die boleh dapat likers dan sebagainya kan? atau mungkin ada yang update dekat --

twitter -- laman sosial paling famous abad ini. (k selain facebook) -- mungkin ada yang update kat sini kan? follower ramai. jika munasabah, ada follower baik hati yang tolong RT ;) atau mungkin sesetengah orang update dekat --

instagram -- atau lebih dikenali sebagai insta / ig kalau nak pemes siket. laman sosial bergambar paling famous abad ini. sampai ada yang sanggup tangkap gambar tv yang still ada bintang kuning kan menandakan astro die xboleh tengok. hahaha -- 

k fine, lari tajuk sangat dah. benda kecik camtu pun kita boleh marah kan? lek ahh, astro kan banyak ulangan :3 cuba kalau benda lagi besar camtu. mesti kta bertambah marah kan? act tak guna pun update kat sume orang. sebab saat kitee dah cool down nanti kita akan delete balik apa yang kita buat tadi. am i rite? yes, i know cause i'm doin it too :') so, keep calm and bersabar :) lagi orang islam, istighfar sayang :) so conclusion nye stay away from sosial media time kita rasa kita tengah marah ;)

No comments:

Post a Comment